Tuncay Artun Borsa İstanbul İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, onlara mutlu ve başarılı bireyler olma yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen,insanların mutluluğunu hedeflemiş,Milli ve Manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren,dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: Okulumuz il ve ilçe çapında yapılan yarışmalarda zaman zaman dereceler elde etmektedir.

Servis Bilgisi: Okulumuzda servis taşımacılığı hizmeti bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZ TEKNOFEST YARIŞMASINA 2 PROJE İLE KATILDI VE AŞAMALARDAN GEÇTİ.
Proje Çalışmaları: eTiwinning projesi devam etmektedir.

Telefon - Santral 0 212 277 64 23

WEB - https://tartunborsaistanbul.meb.k12.tr

Adres - Reşitpaşa Mahallesi Kocatepe Sok. No13 SARIYER/İSTANBUL

Yerleşim Yeri - REŞİTPAŞA MAHALLESİ KOCATEPE SOKAK NO:13 SARIYER / İSTANBUL

Adres - Reşitpaşa Mahallesi Kocatepe Sok. No13 SARIYER/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza Kabataş, Beşiktaş yönünden 22RE ve 58A numaralı İETT Otobüsleri ile, Şişli Mecidiyeköy hattından 59A numaralı İETT Otobüsü ile Levent hattından 29B numaralı İETT Otobüsü ile ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 1750 m, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 22 km´ dir